Tidligere folkeskole og kursuscenter skal udlejes: ”En markant ud­dan­nel­ses­e­jen­dom”

  • Aalborg

I slut 2023 gik AOF i Nordjylland konkurs og derfor skal deres kursuscenter siden 2004 i Gug i det sydøstlige Aalborg igen udlejes. Ejendommene består af syv bygninger på over 3.000 m² og egner sig fortsat til un­der­vis­nings­for­mål med faciliteter som un­der­vis­nings­lo­ka­ler, gymnastiksal, kantine og omklædningsrum. EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordjylland skal formidle udlejningen af den tidligere folkeskole, hvor statsminister Mette Frederiksen startede sin skolegang.

Nordiqus ejer 605 undervisnings- og ud­dan­nel­ses­e­jen­dom­me i hele Norden, heraf ni i Danmark. Den ene ligger på Mylius Erichsens Vej 1 ved Aalborg, og den ejendom har siden 2004 været kursuscenter for AOF i Nordjylland, men den æra er slut nu. Derfor er Nordiqus på udkig efter en ny lejer, som vil starte en ny æra i rød­sten­se­jen­dom­men på 3.080 m². Det fortæller Peter Kjærgaard, Asset Director i Rubik Properties, der er dansk repræsentant for svenske Nordiqus:

"Nordiqus blev stiftet af svenske SBB, som et selvstændigt selskab mod fokus på langsigtede ud­dan­nel­ses­mæs­si­ge, sociale in­fra­struk­tu­rak­ti­ver. Deres portefølje indeholder mere end 600 undervisnings- og ud­dan­nel­ses­e­jen­dom­me i Norden med alt fra børnehaver, folkeskoler, gymnasier og universiteter. Hos Rubik Properties bistår vi med den danske del af porteføljen, og derfor er vi, på vegne af Nordiqus, på udkig efter en ny lejer til den markante ud­dan­nel­ses­e­jen­dom i Gug."

"Det specielle ved Nordiqus er, at de udelukkende fokuserer på ud­dan­nel­ses­fa­ci­li­te­ter og konstant søger at forstå den igangværende udvikling for at imødekomme de ud­dan­nel­ses­krav, der opstår. Ambitionen er at være med til at skabe fællesskaber ved at administrere og udvikle ud­dan­nel­ses­fa­ci­li­te­ter af højeste kvalitet for de kommende generationer," siger Peter Kjærgaard.

Mulighed for at præge indretningen
Ejendommen i den aalborgensiske forstad Gug egner sig, ifølge Peter Kjærsgaard, perfekt til enten privatskole eller kursuscenter, som det hidtil har været: "Siden 2004 har ejendommen været kursuscenter for AOF Nordjylland, som desværre gik konkurs i efteråret 2023. Ejendommen har også tidligere været folkeskole, Frydendal Skole, hvor statsminister Mette Frederiksen trådte sine første skoleskridt, så ejendommen egner sig til ud­dan­nel­ses­for­mål."

"Selve rammerne er i orden, men en kommende lejer vil få mulighed for at sætte sit præg på indretningen, så lokalerne bliver reetableret efter den nye lejers behov. Skolens størrelse er estimeret til ca. 200 elever, fordelt på syv bygninger, der varierer i størrelse og indretning, så der er både mulighed for en privatskole, et kursuscenter eller noget helt tredje," siger Peter Kjærsgaard.

Mange muligheder og attraktiv placering
EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordjylland skal formidle udlejningen af det tidligere kursuscenter og folkeskole, og ifølge Frank Jensen, direktør og partner, er det en ejendom med mange muligheder og en særdeles attraktiv placering:

"Det er en markant ud­dan­nel­ses­e­jen­dom, der består af syv bygninger med mange faciliteter som velkomstområde, kontorer, un­der­vis­nings­lo­ka­ler, kantine, toiletter, motionsrum, gymnastiksal, træningssale og omklædningsrum. Desuden er der ca. 60 par­ke­rings­plad­ser inkluderet. Der er dermed mange muligheder for forskellige typer af skoler eller andre former for un­der­vis­nings­in­sti­tu­tio­ner."

"Ejendommen ligger i starten af den attraktive forstad til Aalborg, Gug, som over de seneste år har udviklet sig meget med bo­lig­be­byg­gel­se og udstykning af grunde. Inden for kort afstand ligger det kommende supersygehus og Aalborg Universitet. Gug har efterhånden udviklet sig til et selvstændigt område med en god blanding af boliger og erhverv med skoler, gode idræts­fa­ci­li­te­ter og han­dels­mu­lig­he­der tæt på. Der er nem adgang til offentlig transport fra ejendommen og også gode til­kør­sels­mu­lig­he­der i bil," siger Frank Jensen, EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordjylland.

Læs mere om den markante ud­dan­nel­ses­e­jen­dom

Klik her

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00

In­ve­ste­rings­ejen­dom med solide detaillejere til salg for 78 mio. kr. i Odense

I forbindelse med et ge­ne­ra­tions­skif­te sættes en spændende in­ve­ste­rings­ejen­dom i Odense til salg for 78 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense skal formidle salget af en ejendom med et erhvervsareal på knap 10.000 m² og et samlet grundareal på over 20.000 m² med gode par­ke­rings­for­hold og mulighed for detailsalg, kontor og lager. Ejendommen er tæt på gode trans­port­for­bin­del­ser og fremstår velholdt med moderne arkitektur, hvilket de mange solide lejere nyder godt af.

  • Odense
  • Investering
Læs artikel

Rekordsalg af Nyhavn 57: Dyreste m²-pris for er­hverv­se­jen­dom i Nyhavn nogensinde

At m²-prisen i Nyhavn, på en af Danmarks mest kendte, ikoniske og velbesøgte adresser, er høj, kommer nok ikke som en overraskelse. Men rekorden er alligevel blevet slået med en pris på ca. 67.000 kr. pr. m² for forhuset på Nyhavn 57 på solsiden af Nyhavn, hvor ejendommen endda behøver en istandsættelse før genudlejning. EDC Erhverv Poul Erik Bech København har netop formidlet salget af hele forhuset med 5 ejer­lej­lig­he­der for 26 mio. kr., hvor der desuden er mulighed for udeservering.

  • Erhverv
  • København
Læs artikel

NORMAL åbner stor butik med 33 meters facade på Søborg Hovedgade

Den første NORMAL-butik i Søborg i København slår snart dørene op. Det sker på Søborg Hovedgade 47, hvor supermarkedet ALDI tidligere havde butik, inden butikskæden forlod det danske marked. Det er et regulært butikslokale med stor synlighed, et etageareal på 565 m2 og hele 33 meters facade. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen til NORMAL.

  • Detail
  • Søborg
  • NORMAL
Læs artikel